O femeie care suferea de cancer de piele a primit un nas nou, din pielea de pe cap.

cancer de piele

Bree Towner, o americanca de 28 de ani din statul american Illinois, a fost diagnosticata, in 2013, cu cancer de piele. Ea a suferit mai multe operatii, printre care si una in care doctorii i-au extirpat varful nasului.

Tanara a ramas cu cicatrici care au adus-o in pragul depresiei. Dupa trei operatii, in luna martie, doctorii au declarat-o vindecata de cancer si au trecut la reconstructia nasului. din piele prelevata din scalp.

“Multi se holbeaza la mine, din curiozitate sau lipsa de politete”, a povestit tanara despre motivele care au adus-o aproape de sinucidere.

Ea este in continuare supraveghetata medical, deoarece noul nas ar putea fi respins de organism. Bree va mai trece printr-o operatie pentru a i se reduce marimea nasului si a si se reaseza spancenele la locul potrivit.

Iata cum arata tanara la 17 zile dupa operatia la nas:

cancer de piele
bree_3

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.