Bucuresti

Business Genre:
Long Business Description:

Consultatii si tratamente oncologice

În anul 1999 în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii ”Maria Sklodowska Curie” se înființează secția de Oncologie pediatrică, prin extinderea compartimentului cu 15 paturi în secţie clinică cu 28 paturi.

Business Genre:
Long Business Description:

MUNPOSAN 94 este o institutie medicala privata care ofera servicii de sanatate integrate, la cel mai inalt standard, prin dotarea tehnologice de ultima ora si profesionalismul personalului medical.

La peste 15 ani de activitate, clinica noastra reprezinta o unitate de referinta in domeniu, care aliniaza chirurgia generala si endocrina la standarde moderne, europene si internationale.
Dotarea instrumentala, precum si experienta chirurgilor si anestezistilor castigata in timp permit efectuarea celor mai dificile dar si a celor mai moderne tehnici chirurgicale si modalitati terapeutice.

Business Genre:
Long Business Description:

Prezinta un trecut de activitate rodnica de chirurgie si de urologie; infiintarea sectiilor de A.T.I., de imagistica, de radiologie, de chirurgie experimentala, de dializa, de pregatire a transplantului renal; infiintarea policlinicii spitalului, si toate acestea în primul rand prin stradania Profesorului Theodor Burghele; a urmat înfiintarea sectiei de endourologie si de litotritie extracorporeala, initiata de Profesorul Valentin Neagu si realizata de Profesorul Niculae Noica

Business Genre:
Long Business Description:

Cel mai mare spital privat din Austria și singurul din Europa Centrală care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – imunoterapia. Dispunem de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație și 6 secții de spitalizare continuă cu rezerve de 1 și 2 paturi. Printre competențele medicale pe care le oferim se numără: servicii de imagistică avansată (ex. PET CT și RMN), tratamente inovatoare oncologice, fizioterapie și recuperare medicala la cele mai înalte standarde internaționale.

Aproximativ 50% din pacienții noștri sunt internaționali, iar dintre aceștia 20% sunt români. Succesul unei terapii depinde în primul rând de expertiza medicului curant, susținută de un personal de îngrijire competent, iar în cadrul spitalului nostru, pacienții beneficiază de expertiza unei echipe medicale de elită, din care fac parte peste 100 dintre cei mai renumiţi medici vienezi, cu o experienţă considerabilă şi o profundă responsabilitate faţă de pacient.

Succesul tratamentelor și competența echipei de medici sunt elementele care încurajează tot mai mulți pacienți să se trateze în clinica noastră.

Business Genre:
Long Business Description:

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti asigură servicii medicale de screening, curative şi paliative în domeniul oncologic desfăşurând totodată o amplă activitate de învăţământ, cercetare, studii clinice, cu participare la derulare şi implementare a proiectelor din programele de finanţare europeană.

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti este o unitate sanitară de interes public, naţional, cu personalitate juridică, subordonată Ministerului Sănătăţii Publice.

Fundatia Romana contra Cancerului de Piele
Long Business Description:

Fundația Română contra Cancerului de Piele este organizaţia non profit care are misiunea de a combate cel mai frecvent cancer din lume – cancerul de piele.

Cancerul de piele poate cauza multa suferinta si iti poate pune in pericol viata, daca nu este depistat si tratat la timp. Descoperit devreme insa, este perfect vindecabil.

Depinde de tine sa nu dai nici o sansa cancerului de piele si sa ai o piele sanatoasa.

In paginile acestui site vei gasi informatii utile despre principalele forme de cancer de piele precum si despre modul in care le poti preveni, ingrijindu-ti si protejandu-ti pielea.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare ne poti contacta la adresa de e-mail: info@cancerdepiele.ro

Business Website Address:
Societatea Română de HUMAN PAPILLOMAVIRUS (HPV)
Long Business Description:

Într-o perioadă în care cazurile de Human Papillomavirus sunt din ce în ce mai frecvente, nevoia de informare despre metodele de depistare şi diagnosticare, despre tratamentele existente sau nou apărute, precum şi schimbul de experienţă şi lucrul în echipe interdisciplinare sunt principalele aspecte cu care se confruntă cadrele medicale care au în îngrijire pacienţi cu HPV.

În acest context, înfiinţarea Societății Române de Human Papillomavirus – SR-HPV – care reunește personalităţi şi cadre medicale din toate specialităţile ce se confruntă cu cazuri de HPV, nu doar din sfera ginecologiei, nu numai că era necesară, ci reprezintă un mijloc şi un liant util în crearea, susţinerea şi dezvoltarea de programe naţionale pentru a veni atât în sprijinul specialiştilor din România în ceea ce priveşte accesul la informare, schimb de experienţă şi găsirea de soluţii în tratarea corectă şi la timp a cazurilor de HPV, cât şi de a facilita accesul acestora la acţiunile şi descoperirile care au loc în străinătate pe tema acestei controversate afecţiuni.

Business Website Address:
Business Tags: