Ne-am propus sa construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Si pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON. Pare mult la prima vedere, dar ar insemna ca fiecare roman care traieste in aceasta tara sa doneze 1 leu o data la 9 luni sau 4 lei in total (pentru ca noi vrem sa strangem acesti bani in 3 ani).

Asociatia 1leu, spital pentru copiii bolnavi de cancer

Cat de complicat poate fi sa faci un spital doar din fonduri private? Probabil foarte complicat. Asta insa nu ne poate impiedica sa-l facem oricum.

Daca exista un lucru cert in Romania, acela este ca prea multi parinti romani se vad obligati sa caute tratament in alta tara, atunci cand trupurile mici ale copiilor lor sunt lovite fara mila de aceasta boala necrutatoare, cancerul.

Copiii ar trebui sa se bucure de copilarie. Sa se joace, sa descopere, sa rada. Sa faca toate astea stiind ca mami si tati vor repara orice problema aparuta pe drum.

Doar ca, uneori, mami si tati nu sunt de ajuns pentru a repara orice problema aparuta pe drum. De multe ori nici Statul nu este de ajuns. Asa ca putem sta cu mainile in san sau putem face ceva. Noi am ales varianta a doua. Am ales sa incercam sa construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania.

Si avem nevoie de ajutorul tau! Da, pentru ca ne dorim ca acest centru sa fie construit exclusiv din bani privati: donatii si/sau sponsorizari de la persoane fizice si juridice private, romane sau straine.

Dorim sa ridicam de la zero, impreuna cu tine, un loc in care cei mai buni specialisti, dotati cu cele mai bune echipamente si cele mai noi tehnologii, sa poata lupta cu cele mai bune arme pentru salvarea copiilor nostri.

Hai sa ridicam impreuna un centru medical unde sa vina sa-si recapete copilaria si viata intreaga si copiii din alte tari! Un centru medical care sa transforme Romania intr-un loc mai bun, mai frumos.

Noi credem ca masura unui popor nu este data doar de actiunea unor oameni pusi sa conduca. Ci de suma tuturor lucrurilor facute de fiecare individ in parte.

Ce zici? Ne ajuti sa construim un spital pentru copii?

Spitalul va fi detinut si operat de o fundatie. Si, foarte important: ne dorim sa construim acest centru fara a solicita sau primi vreun ban de la Statul Roman. Adica doar din donatii si sponsorizari oferite de persoane fizice si juridice private, romane sau straine, fonduri europene sau de alt gen. Dar nu bani publici romanesti. Ne dorim ca acest spital sa fie construit de noi TOTI pentru copiii nostri.

El va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular. Stim ca este un proiect indraznet. Tocmai de aceea avem nevoie si de ajutorul tau. Asa ca ne dai, te rugam, 1 leu? Ca sa construim un spital pentru copii!

website: 1leu.org

donatii: http://1leu.org/index.php/donatii/