Potrivit statisticilor, in Romania, 8% din femei au cancer la san. Exista insa un tratament naturist foarte eficient pentru aceasta boala. Aceasta statistica m-a determinat sa fac public pentru revista “Felicia” tratamentul naturist cu ajutorul caruia multe femei s-au facut bine, unele dintre ele aflandu-se in stadii foarte avansate ale bolii (ex.: neoplasm de san drept operat cu metastaza osoasa la coloana vertebrala lombara, neoplasm de san cu metastaza pulmonara etc.).

cancer la san

Cancerul este o tumora ce are o evolutie maligna. Cel mai raspandit cancer la femei este cel de san. Inmultirea anarhica a celulelor poate duce la cresterea tumorilor si, in final, la aparitia metastazelor pulmonare, hepatice si osoase. Metastazele se manifesta prin aparitia unei tumori secundare la distanta de prima.

Tratamentul naturist pentru cancerul de san, ca si tratamentul naturist al altor boli este alcatuit din:
1) Regim alimentar (varianta I)
2) Regimul BG 1
3) Masaj sau automasaj
4) Administrarea de Apisan-Forte
5) Terapia mentala

Regimul alimentar (Varianta I)
Trebuie tinut de la data cand vi se aduce la cunostinta ca suferiti de cancer de san pana cand incepeti regimul BG 1 si de la terminarea lui pana la vindecare. Pentru forme usoare sau incipiente de cancer de san, regimul alimentar Varianta I este suficient. Tinut pe o perioada mai lunga, 6-12 luni, poate duce la vindecare. Daca este insotit si de masaj sau automasaj, vindecarea este mai rapida si mai durabila.

Regimul alimentar Varianta I se compune din:
a) Alimente recomandate
b) Alimente interzise
c) Restul alimentelor care nu sunt cuprinse in primele doua grupe.

Alimente recomandate (medicamente, in cazul bolii): orez, grau, grau incoltit, porumb, portocale, linte, fasole (boabe mari, se va inlatura pielita de pe boabele de fasole dupa fierbere), mazare dulce, spanac, morcov, dovleac, castravete, conopida, varza, toate produsele lactate precum lapte dulce, lapte nefiert prins, cas proaspat fara sare, branza de vaci cu miere de albine, cascaval fara sare – cu exceptia iaurtului si a branzei telemea, iepure salbatic, fazan, porumbel (cel care zboara liber, nu crescut in colivie), struguri, cirese, curmale, migdale, stafide si fructe dulci (banane, piersici, pere, prune, mere Golden, pepene rosu), miere de albine (miere vie), Apisan-Forte (3 linguri pe zi). Mierea care se comercializeaza prin magazinele alimentare obisnuite, magazine Apicola si magazine Plafar este imbuteliata, in general, prin incalzire, ceea ce duce la degradarea vitaminelor si enzimelor.

Alimente interzise (otrava, in cazul bolii): vita, porc, berbec, bivol, pasare, peste, verdeturi (ceapa verde, praz, usturoi verde, ridichi, frunze de patrunjel), pastai de orice fel, fasole soia si produse din soia, cartofi, ciuperci, otet, fructe acre (mere acre, prune necoapte, ananas, lamaie), bauturi alcoolice, ceai, cafea si alte bauturi, sare, fructe prea coapte (banane de culoare marn, prune si pere foarte moi), muraturi, oua.

Alimentele care nu sunt mentionate in primele doua grupe sunt nerecomandate in regimul necesar vindecarii cancerului de san.

Regimul BG 1 (in cazuri grave de cancer de san) Difera la fiecare bolnava deoarece cancerul poate fi la sanul stang, la cel drept sau la ambii sani.

1. Ora 7.30 – Terapia cu ulei – dupa trezire, primul gest trebuie sa fie scuiparea salivei adunate in gura. Se mesteca o lingura de ulei de floarea-soarelui timp de 20 de minute, stand in fotoliu: se racleaza limba, indepartand stratul albicios-galbui depus. Se clateste gura cu apa sarata (o lingurita de sare la o cana) si se repeta raclajul limbii de 30 de ori. Se perie apoi limba cu o periuta de dinti ce va fi destinata special doar acestui scop. – se pune apa pe foc in doua vase de 2-3 litri si se prepara infuziile pentru clisme si spalarea vaginala – se pregateste apa calda pentru igienizarea de dupa clisma

2. Ora 8.00 – Terapia cu malai – se ia o gura de malai si se mesteca stand in fotoliu timp de 10-15 minute pana cand incepe sa se scurga saliva. In acest moment, se lipeste de dinti o alta periuta decat cea folosita la punctul 1 si se lasa sa se scurga saliva intr-un castronas sau farfurie. Se clateste gura cu apa sarata.

3. Ora 8.30 – Clisma – se strecoara infuzia calda de plante in irigator (temperatura se controleaza cu cotul, in dorinta de a fi cat mai calda) si in pozitia genupectorala (“stand pe vinei) se introduce canula (dupa ce s-a uns anusul cu ulei de masline). Inaintea defecarii se face un masaj pe burta in jurul ombilicului, in sensul acelor de ceasornic. Trebuie folosita toata cantitatea de infuzie (2 litri). – cu apa calda pregatita inainte se face igienizarea.

4. Ora 9.00 – Spalarea vaginala – se strecoara infuzia calduta de nalba mare in irigator, se introduce canula in vagin si se asteapta pana cand se scurg 2 litri de infuzie din irigator.

5. Ora 9.30 – sarituri pe varfuri si gimnastica a bratelor – se deschide fereastra si in fata ei se fac 100 de sarituri pe varfurile picioarelor, miscand bratele si respirand in acelasi ritm (se poate incepe gradat, cu 10-20 de sarituri).

6. Ora 10.00 – Orezul a – 4 linguri de orez nedecorticat sau obisnuit se spala intr-o cana si se lasa pana la ora 11.00 b – se executa automasajul in punctele indicate in desen

7. Ora 11.00 – Masa 1 – orezul, pregatit cu o ora inainte, se inghite ca boabe intregi sau mestecate. Apoi se beau 0,5 litri de apa distilata. Toata operatiunea trebuie sa dureze o ora.

8. ora 12.30 – Pregatirea Mesei 2 – se rad si se amesteca bine, cu o lingura de lemn: 5 linguri de grau incoltit, doua linguri de telina (mica), doua linguri de radacina de patrunjel (gros), o lingura de gulie verde (nu rosie) sau o lingura de ardei gras, doua linguri de sfecla (moale), o lingura de miere de albine (miere vie), doua linguri de mere.

9. Ora 13.00 – Masa 2 – toate cele de la punctul de mai sus se amesteca bine si se mananca (doar cu lingura de lemn). Obligatoriu, masa dureaza o ora. – ca desert se mananca o lingura de Apisan-Forte (se foloseste tot o lingura de lemn).

10. Ora 14.00 – se pune in functiune distilatorul si se fac 2-3 litri de apa distilata

11. Ora 16.00 – Masa 3 – se bea o cana de infuzie de salvie neindulcita (250 ml de apa distilata data in clocot si o lingurita de salvie).

12. Ora 18.00 – Masa 4 – se mananca 100 de bucati de seminte crude de bostan – se bea o cana de infuzie de cimbrisor (250 ml de apa distilata data in clocot si o lingurita de cimbrisor).

13. ora 19.00 – Pregatirea infuziilor – se pregatesc infuziile pentru clisma si spalatura vaginala

14. Ora 20.00 – Somniferul – se curata 4 mere Ionathan, iar coaja se infuzeaza in 250 ml de apa distilata, cu captarea aburilor (cand clocoteste apa intr-un vas cu capac, se ridica respectivul capac si se toarna repede in vas cojile pregatite pe o farfurioara, iar capacul se pune la loc). Apoi se opreste focul, se pune vasul deoparte timp de 10-15 minute, cu capacul pus si se adauga o lingura rasa cu miere. Se consuma cojile de mere, iar zeama se soarbe incet cu lingurita. Toata operatiunea trebuie sa dureze 45 de minute.

15. Ora 21.00 – se face clisma, urmata de spalatura vaginala

16. Ora 21.30 – culcarea in pat cu fereastra deschisa 10 minute, apoi somn. Pregatirea infuziei pentru clisma

Se clocotesc 2 litri de apa distilata intr-un vas de 3 litri. Se pun doua linguri de rostopasca si se infuzeaza timp de doua minute. Apoi, cu capacul pus, se lasa 10 minute pentru a se raci. Infuzia pentru spalaturi vaginale se face identic, dar se foloseste nalba mare (flori sau radacini), tot doua linguri.

Regimul alimentar dupa regimul BG 1 este acelasi cu regimul initial (Varianta I) si se tine pana la vindecare sau ameliorarea sanatatii.

Masaj (automasaj)
Acesta se face de catre persoanele care tin doar Regimul alimentar Varianta I, de la inceputul tratamentului timp de doua luni si apoi cate 10 zile lunar, pana la vindecare. In ceea ce priveste persoanele cu forme mai grave de cancer de san, care vor aplica si regimul BG 1, masajul (automasajul) se incepe odata cu acesta si se continua cate 15 zile lunar, pana la vindecare. Pentru masaj se foloseste crema Nivea sau orice alt unguent. Masajul (automasajul) se compune din doua parti:
1. Partea comuna pentru toate persoanele bolnave de cancer de san
2. Partea individualizata a masajului pentru fiecare bolnava, parte ce va fi explicata dupa ce ne este comunicat diagnosticul exact pus de medicul oncolog si cateva cuvinte despre evolutia bolii.

1. Partea comuna tuturor bolnavelor
Masajul (automasajul) pentru toate bolnavele de cancer de san, indiferent unde este localizat si stadiul in care se afla, se efectueaza astfel: se vor masa zilnic zonele 39, 40, 41 la ambele picioare, cate 3 minute, tinand cont de *Nota “Ai. *Nota “Ai: masajul zonelor 39, 40, 41 se face spre inima, in sensul indicat pe planse, la interval de 3 secunde (pentru o cronometrare exacta a timpului, sfatuim sa se pronunte numerele 301, 301, 303). Atentie! Masajul realizat peste perioada de 3 minute, facut in sens invers decat cel corect sau efectuat fara respectarea pauzei de 3 secunde, are un afect contrar celui dorit.

2. Masajul individual
Masajul prezentat la punctul 1 trebuie completat cu masajul individual pentru fiecare bolnava. Modalitatea in care el se executa o vei primi gratuit, dar numai dupa ce trimiti diagnosticul pus de medicul oncolog.

Administrarea de Apisan-forte
In cazul acestui cancer, se ia o lingura de 25-30 grame de Apisan-Forte,
de 3 ori pe zi, timp de doua luni, doua linguri pe zi, timp de doua luni si o lingura pe zi, timp de o luna. Se ia o lingura dimineata, pe nemancate (25-30 grame). Pentru a se scoate preparatul din borcan se va folosi o lingura de lemn umezita cu apa, apoi stearsa (in felul acesta Apisanul nu se va lipi de lingura).

A doua si a treia lingura de produs Apisan-Forte vor fi luate la pranz si seara, dupa mese. Este total interzisa folosirea lingurilor de metal. Cantitatea de 25-30 grame ce se scoate din borcan cu lingura de lemn se pune pe o farfurie si se imparte in 5-6 portii egale.

Se ia pe rand cate o portie si se tine sub limba cate 3-5 minute pana se topeste, apoi se inghite. Aceasta face ca Apisanul sa aiba o eficienta mai mare decat daca ar fi inghitit imediat. Cantitatea ce se mananca la pranz si seara se va consuma ca un serbet. Pe perioada regimului BG 1 se va consuma la pranz o lingura de Apisan-Forte (45 de zile).

Pe perioada de dupa regimul BG 1, cand regimul este acelasi cu regimul initial (varianta 1), se vor lua 3 linguri de Apisan-Forte pana cand se implinesc doua luni, adica 60 de zile de luat cate 3 linguri, doua linguri timp de doua luni si 15 zile cate o lingura (15 zile + 45 zile de la BG 1 = 60 zile, adica doua luni).

Terapia mentala
Un om care se confrunta cu o boala, dar are incredere in propriile rezerve si are o mentalitate increzatoare in vindecare va determina organismul sa se mobilizeze in vederea insanatosirii rapide. Dorinta de vindecare duce la insanatosire prin determinarea subconstientului sa se mobilizeze in acest sens, ceea ce in final determina creierul sa actioneze dupa informatiile stocate in celule de acizii nucleici ADN si ARN, pentru orice afectiune.

In acest sens este bine sa spuneti de 10-15 ori pe zi, cu voce tare sau in gand, urmatoarele: “Trebuie sa ma fac bine!”, “Ma fac bine!”, “Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa ma fac bine!”. Descurajarea si gandirea negativa referitoare la suferinta trebuie eliminate si inlocuite cu gandire pozitiva si o buna dispozitie ce se pot obtine printr-o munca utila, interesanta si o petrecere normala a timpului liber.

Bioterapeut, ing. Bogdan Victor Telefon: 0723.742.398, din revistafelicia.ro

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!