Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sănătăţii se specifica faptul că iaurturile “probiotice” constituie o ameninţare la adresa consumatorilor.

Urmarea? Directorul institutului a fost demis fără explicaţii la data de 16 Apr 2010…

iaurturile probiotice

Mai toata lumea cumpără vestitele iaurturi “probiotice” de când capitalismul sălbatic ni le-a adus în magazine, crezând că-şi fac un bine sănătăţii. În plus copiilor le plac reclamele hazoase şi gustul lor dulceag, cu fel de fel de arome, naturale evident!

Iată însă că în vreme ce producatorul francez Danone a trebuit să plătească $35,000,000 pentru a închide procesul aflat pe rol în SUA împotriva sa, la noi afacerile lor sunt cât se poate de prospere. Nu asta mă supără în sine, ci faptul că ni se vinde în continuare aşa ceva:

Puţină lume ştie ce mănâncă şi mai puţină lume citeşte ambalajul la ce mănâncă. Iar şi mai puţină lume are noţiuni de microbiologie.

Iaurturile probiotice (=“inventia concernelor americane“), spre exemplu, conţin bacterii care nu au fost folosite înainte niciodată în alimentaţie.

Una dintre aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste bacterii se găsesc de fapt de obicei în flora vaginală, în rect, şi în tractul uro-genital, în excremente de porci şi alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodată în intestinele subţiri, în stomac sau în gură, în afară că omul a făcut contact direct cu cele de mai sus.

Aceste bacterii bifide nu supravieţuiesc de regulă acidului din stomac atunci când sunt ingurgitate pentru a nu periclita flora intestinală, în special din intestinul subţire.

Concernele nu numai că ni le-au introdus în iaurturi, însă le-au şi modificat genetic ca să supravieţuiască acidului din stomac. De aici se poate deduce reauavoinţă şi perversitatea celor care le-au destinat pentru consum, conştienţi fiind de inconştienţa umanităţii moderne.

Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbiologic, aceste bacterii vaginale şi fecale modificate genetic ajung în intestinul subţire al omului, acest lucru ducând la tot felul de probleme ulterioare, căci prin ele se schimbă automat flora naturală care este înlocuită cu o floră tipic vaginală. Danone & Co creeaza deci un fel de floră vaginală în intestine, ceva contrar naturii umane şi cu efecte nocive pt. sănătate, atât pe termen scurt cât mai ales pe termen lung!

Cunoscutul specialist în tehnica alimentară Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germană ca specialist în domeniu pe teme de alimentaţie, a făcut cunoscut acest fapt în una din cărţile sale. Însă cui îi pasă, puţini ştiu încă.

La televizor el însă nu poate vorbi de aşa ceva şi nici nu este întrebat. Nu-i de mirare la cât se câştigă cu reclama la iaurturile “probiotice” de către posturile de televiziune. Cum să-ţi alungi clienţii?

iaurturile probiotice

„Bacteriile profane de iaurt însă nu au obiceiul să se lipească de pereţii intestinelor căci ele trăiesc din lapte proaspăt şi nu din lucrurile digerate. Pe de altă parte bacteriile probiotice nu sunt în stare să facă lapte gros căci această sarcină o au bacteriile lactoacide. De aceea aceste bacterii (probiotice) se întroduc pe alta cale, ulterior, în iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer)

Problema si mai mare este că de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, încetul cu încetul, ori prin persuativitatea tipic americană ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestora, ca toti producătorii de iaurturi “indiferent că este probiotic sau nu“ să folosească tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul “asa că este greu de găsit un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la făcut iaurtul proveneau înainte de la viţel sau vacă”. După Pollmer ele se numesc Streptococcus Thermophilus si Lactobacillus Bulgaricus.

În Germania este acum foarte greu de găsit un iaurt care să nu aibă culturi bifide. Cu alte cuvinte este greu de găsit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale şi fecale. Mâncam rahat fără să ştim, fiindcă îi credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.

Asta e.

Pe Google este extrem de greu de găsit un articol din care să reiasa evident ceea ce acum câteva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, însă dacă cititi cărti mai vechi sau cautăţi cu grijă puteti vedea că aceste bacterii nu au nimic de-a face nici cu iaurtul, nici cu intestinele si că fac cu adevărat parte din flora altor organe. Toate articolele noi despre aceaste bacterie mint cu neruşinare sau au preluat minciuna de la altii.

De exemplu o firma vinde un produs cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si în iaurturile probiotice de la Danone & Co. În general se ştie sau cel putin se ştia că flora vaginală şi cea din intestine este complet diferită. Însa în ziua de azi cine mai gândeste ? Toată lumea crede. Cam orbeşte.

Dacă cineva foloseşte aceleasi bacterii pt. stomac şi pt. vagin, ceva trebuie să fie gresit, nu credeti? Eu vă spun direct si negru pe alb că această politică a marilor concerne alimentare care au aderat la “Codex Alimentarius” este dusă in scopul imbolnăvirii populatiei prin otrăvirea cu bacterii vaginale şi fecale, pentru ducerea la bun sfârşit a Planului de reducere drastica a populatiei mondiale, iar Romania, care din anul 2010 a aderat la acest “Codex”, datorita guvernului criminal care o conduce, face astazi tot posibilul pentru a-si “termina” cetatenii!

Consumati in continuare aceste produse ce contin bacterii fecale si vaginale si in cativa ani veti face cancer de colon, intre alte afectiuni grave!

Colonel (dr) Dionisie Cornilescu

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!